Regulamentul site-ului

Informatiile prezentate in acest contract sunt foarte importante si va rugam sa le cititi cu atentie inainte de a utiliza site-ul nostru. Site-ul este pus la dispozitie de S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L., cu sediul in MATEI BASARAB NR. 29, PARTER, sector 2, Bucuresti, Romania.
Utilizand acest site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise in acest contract nu puteti utiliza deloc acest site.
Agentia S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L prin site-ul www.hoteluriinbulgaria.ro va pune la dispozitie un sistem de rezervari on-line care ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarile solicitate. Aveti posibilitatea sa alegeti si sa efectuati rezervari on-line pentru hoteluri pe intreg teritoriul Bulgariei pentru camera de hotel si apartamente.
Informatiile publicate pe site sunt cu titlu informativ, consultativ si pot fii modificate oricand. Site-ul contine informatii furnizate de catre terti si nu garanteaza in nici un fel acuratetea sau calitatea produselor si serviciilor la care se face referire.
S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L nu garanteaza ca rezultatele obtinute in urma utilizarii site-ului nu pot avea erori sau lipsuri insa se vor depune toate eforturile pentru a corecta erorile de indata ce le vom identifica.

S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie, ca informatia de pe site este actualizata. Drept urmare este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

Echipa S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L depune toate eforturile ca toate informatiile relevante privind serviciile oferite si termenii aplicabili sa fie publicate in limba romana, insa datorita faptului ca majoritatea informatiilor sunt preluate dintr-un sistem de rezervari international, anumite informatii, conditii aplicabile anumitor servicii sau alte detalii ce influenteaza utilizarea in bune conditii a serviciilor oferite sa fie in limba engleza. Pentru nelamuriri puteti contacta biroul nostru la numarul de telefon: +40 21 6422012 sau 6422082.

Orice rezervare efectuata pe site-ul www.hoteluriinbulgaria.ro va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau servicu turistic de la furnizorii de servicii turistice. Daca cererea dvs.va fi acceptata, veti primi o confirmare pe e-mail de la noi si va intra in vigoare acest contract. Termenii si conditiile furnizorilor de servicii turistice se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

La momentul navigarii dumneavoastra in site-ul www.hoteluriinbulgaria.ro veti observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa ne contactati pentru lamuriri.

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice.

Daca doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si acest lucru este permis de catre furnizorul de servicii turistice) este responsabilitatea dvs de a informa S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L despre intentiile dvs. sau a utiliza facilitatile site-ului in acest sens.

In eventualitatea modificarii unei rezervarii (anulari, restituri de sume, schimbari de nume, schimbari de data…..), S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L. isi rezerva dreptul de a aplica o taxa de 3% din valoarea penalizarii care rezulta din aceasta actiune. Aceasta taxa difera de taxele impuse direct de catre Furnizorul de servicii turistice.

S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L nu accepta alta modalitate de plata decat cele prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele transmise prin curierat.

S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L sau Furnizorul de servicii turistice nu isi asuma nici o obligatie de a emite voucher-ul de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.
Plata se efectueaza cu principalele carti de credit exceptie facand Diners si American Express.
In cazul in care rezervarea dvs este platita cu cardul altei persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane.
Toate tarifele si taxele pot suferi fluctuatii datorate modificarii cursului valutar de schimb.

S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.Lnu este responsabila pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza site-ul nostru si nici pentru esecurile generate de lipsa acestor aptitudini. S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L nu garanteaza ca site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot denera defectiuni sau alte pierderi.

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii (fara a se limita):

S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe site fara o notificare prealabila.

S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate pe site. S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caoror valoare nu are limita).

Acest site este posibil sa contina legaturi cu alte pagini web externe si operate de alte parti implicate. In acest caz S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.Lnu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate. Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L. Opiniile referitoare la continutul acestor pagin web externe vor trebui redirectionate catre administratorii paginilor in cauza.

S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L foloseste informatiile personale ale utilizatorilor numai pentru a face si a finaliza rezervarile.

Cand se face o rezervare in sistemul nostru de rezervari, informatiile calatorului se transmit hotelului, agentiei de turism sau altor terti implicati pentru a asigura completarea cu succes a formularului de calatorie.

S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea in cazul intamplarii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale ce pot afecta S.C. TRAVEL DESTINATION S.R.L sau furnizorii sai.